Netto mobil startpakke

Nettalk startpakken er Netto’s første skridt ind på mobilmarkedet. Netto er ikke længere bare billige dagligvarer og gode spot tilbud. Med den dugfriske lancering af Nettalk.dk er Netto trådt ind i rækken af billige mobilselskaber.

Nettalk startpakke
I din Nettobutik kan du købe en startpakke, der gør det nemt og hurtigt at blive Nettalk kunde. ved at købe startpakken i din Nettobutik sparer du ekstra 20 kr. i oprettelsesgebyr. Normalprisen er 49 kr, men du betaler bare 29 kr. Og 20 kroner sparet er 20 kroner tjent – ikke sandt!

Startpakken indeholder et SIM-kort, et kundekort, som du skal bruge til at optjene ekstra taletid, når du handler i Netto samt en ”Kom i gang” guide hvor du finder alle de informationer, du har brug for. Før du kan blive kunde, skal du registrere din startpakke her. Du skal bl.a. vælge abonnement type og vælge om du vil have et nyt telefonnummer eller beholde dit gamle. Det er let og du bliver ført gennem registreringen punkt for punkt.

Køb dagligvarer og tjen mobiltid!
Som Nettalk kunde optjener du taletid, hver gang du køber ind i Netto og sørger for bede kasseekspedienten scanne dit Nettalk Kundekort. Så bliver din optjente taletid registreret på dit mobilnummer — helt automatisk. Den første i hver måned får du udbetalt den optjente ekstra taletid, som du nu kan bruge hele måneden.
Under dit kundelogin kan du hele tiden følge med I, hvor meget taletid du har tilbage og hvor meget du har optjent til brug i den følgende måned.

Hver gang du handler i Netto for 1200 kr bliver det vekslet til 1 times taletid på Nettalk. 600 kr. bliver til en halv time o.s.v.